november 12, 2022

Föryngrande korta frisyrer 60

När vi kvinnor blir äldre har håret en förmåga att tappa lyster, glans och fyllighet. För att inte tala om den gråa utväxten. Det behöver dock inte stoppa den kvinna som fortfarande vill känna sig fräsch. Oavsett hur gammal hon är. Det finns många olika frisyrstilar att välja mellan. Anpassat efter ditt ansikte, hårtyp och ålder.

Olika frisyrer

Här kommer en lista på föryngrande korta frisyrer 60.

  • Pixie – är en frisyr som är lite mer edgy och har en modern look. Frisyren är väldigt kort med ojämna längder som nästan ser ut som istappar. Det skapar en häftig effekt
  • Garcon – är en feminin frisyr med en pojkaktig touch. Du kan styla den på olika vis, både på ett elegant vis men också hippt.
  • Kvadrat (Caret) – detta är en tidlös frisyr som kan passa alla kvinnor oavsett ålder. Den går att variera så du ser yngre ut. Du kan också styla den mer sofistikerad. Frisyren har en medellång längd.
  • Bob – En Bobfrisyr kan stylas både vardagligt och mer festlig. Håret är väldigt kort baktill. Framtill finns det mycket volym och längre hårdelar för en snygg effekt.
  • Bang – är en hårfrisyr med en markerande snedlugg. Denna stil utstrålar självsäkerhet och även kaxighet. Perfekt för en 60 årig kvinna som vill känna sig lite yngre.